Kristina Jakova-Dolce Tiny
Raperkata Od Strumica
Kristina Jakova-Dolce Tiny
Raperkata Od Strumica
Sara Vasilevska ili Kokoska
Гласај што ти се допаѓа повеќе
Leagues OF Legends или DreamWorld
ГЛАСАЈТЕ ЗА DreamWorld
Taylor или Selena
Гласај за таа што е поубава
Која е поубава?
Ana Marija ili Kristina
Koja e pouba?
Kristina ili Jelena
Гласај која ти се допаѓа повеќе Кристина или Јелена
Kristina ili Jelena
Гласај која ти се допаѓа повеќе Кристина или Јелена
Марија или Радица
Гласај што ти се допаѓа повеќе, Марија или Радица)
Нареди според

Каков подарок те очекува под елката?

Кликни тука